maanantai 20. huhtikuuta 2015

Tuijotetaan

Välillä olen pohtinut nuorison lasittunutta katsetta niiden tuijotellessa maisemaa ikkunasta.
Mitähän ne oikein näkevät vai nukkuvatko ne istualtaan silmät auki?
Tule tintti pönttöön - tule tintti pönttöön - tule tintti pieni - tule
Siinä niillä meni talvi pönttöä tuijottaessa. Kyllä sinne sinitintti silloin tällöin meni öitänsä viettämään. Kevään tulleen funkkismaja nokuteltiin kuntoon, jotta morsmaikun on hyvä asettua taloksi.
Jää kotiin ruokkimaan meitä - jää ruokkimaan meitä - jää ruokkimaan
Matkalaukku toimii tuhat kertaa paremmin kuin joku naruviritelmä. Hyvä että ehtii laukun saada auki, niin se on jo valloitettu. Liekö tarkoituksena painostaa matkaajaa jäämään kotiin ruokkimaan, kun se toinen antaa aina sitä huonoa ruokaa - vai onko katse sittenkin "mikset sä jo mene, kun me saadaan parempaa safkaa siltä toiselta sisäköltä? Mikset sä jo mee? Mene jo."
Tippuu tippuu tippuu tippuu tippuu
Kahvin tippumista on todella jännä tuijottaa, suorastaan hypnoottista. Huvinsa kullakin sanon minä. Vaikka saattaa sitä kyllä itsekin tuijotella näkemättä mitään, kun unenpöpperössä juuri valmistunutta aamupuuroa nakkelee nassuun ja hörppii valmiiksi tuijotettua kahvia.
Aamukahvi avec?
Aamukahvi kannattaa kyllä ottaa ihan au naturel, liian varhain runsain mitoin nautittu avec saattaa Hakkaroitua ja aiheuttaa sammaltumista seuraavana aamuna/päivänä.