perjantai 2. joulukuuta 2016

Perinteinen syysjuhlaFormulaonnettomuus - Ferrari vs Williams
Tänä vuonna vietimme perinteistä syysjuhlaamme lähes kuukauden normaalia myöhemmin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tänä vuonna pidimme juhlat uudessa kodissamme. Muuttoa tehdessämme löysimme muutaman menneiden vuosien aarteen - autoradan ja aidon darts taulun opiskeluajoilta. Etenkin tikkaa ei ollut tullut heitettyä sitten niiden aikojen, joten taulun saaminen seinälle ja tikkojen hankinta herätti monia muistoja niiltä ajoilta.

Omatekoiset marjapiiraat
Erilaisia ruokia kokeilemme etukäteen ja sitten viimehetkillä yritämme muistella miten eri kokeilut sopisivat yhteen. Listan valmistuttua marssimme Ison-Omenan %-liikkeeseen hakemaan Timolta suositukset - toimii!

Jäbän mielipide Whoopies kekseistä - saa tulkita ilmettä
Ruoat pyritään tekemään edellisinä päivinä, jotta varsinaisena päivänä ei jää kuin "pakko-onnistua-kerralla" ruokien tekeminen. Hyvin nekin ovat onnistuneet.

Siili
Perinteisiin kuuluu, että siili luo piikkinsä alkuillasta. Näin kävi tänäkin vuonna. Piikit siis tikut laitettiin paperikassiin odottamaan polttamista. Tietysti Jäbän piti mennä yöllä nuuhkimaan kassia kantokahvojen välistä ja sen jälkeen juosta Taikaviittana ympäri kirjastoa levitellen tikut ympäri lattiaa. Hupinsa kullakin.

Nigel Mansell vs Piiperö
Tikkakisa oli tiukkaa joukkuetaistoa. Niin oli myös rata-autoilu. Vieraiden lähdettyä ajelimme muutaman kierroksen nähdäksemme miten kissat reagoivat autoihin. Alkuihmettelyjen jälkeen tassua laitettiin varovasti radalle ja välillä persvillat pysäyttivät varsin tehokkaasti hurjastelun.

Ferrari ulkona
Tycon autot ovat varsin herkkiä lentämään radalta, etenkin kun toinen kuljettaja nostaa sormensa pois ajokahvalta. Maltti on valttia, hurjastelijalla on tapana poistualopulta kesken kurvin tangentin suuntaan.

Uhkarohkea katsoja suoraan lentolinjalla
Piiperöllä on (siis rata on edelleen käytössä) tapana parkkeerata kahden mutkan risteykseen vahtimaan ajoja. Hidastelijalle annetaan tassulla hieman vauhtia ja kiertoradalle lentänyttä autoa taputellaan ihan suoralla luuvitosella.

Rankat huvit vaativat kunnon levon
Nuorisolle otti kunnon päälle juhlia edeltäneet päivät ja itse juhlapäiväkin - kun piti olla mukana eikä malttanut nukkua normaalisti. Rankat huvit vaatii rankat levot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti