tiistai 30. syyskuuta 2014

Tennistä

Tennari saa kyytiä
 Joskus viime vuosituhannella huomasimme tennispallojen olevan toisinaan hyvä leikkikalu kissoille. Se on helppo ottaa tassujen väliin ja antaa kyytiä takatassuilla. Käytettyjä tennispalloja saa tennishalleilta yleensä omakustannushintaan. Edesmennyt The Grand Old LaDy rökitti palloa välillä siten että karvat pöllysi. Käytännön kautta opittu vinkki: älä laita sormiasi takatassujen ja pallon väliin, siitä ei hyvää seuraa.
Niin?
Vanhuksemme suhtautuminen nuorisoon on periaatteessa kuten aiemminkin. Hammasoperaation ja pentustressin, siis vanhuksen ei meidän, ohessa ruoka on maistunut ja painoseurannan mukaan jotain on jäänyt luitten päällekin. Hyvä näin. Pennut paisuvat ja molemmat kuuluvat vanhusta ylempiin painoluokkiin. Jostakin ne näköjään saavat ruokansa, kun kokki toisinaan valittaa pentujen nirsoilusta.
Höö
Sitten siirryttiin ulkona suoritetusta kaulavenytyksestä takatuuppareiden ojennukseen sisällä.
Takatuupparit ojennukseen

Lepäilyä

Pennut osaavat kyllä hyödyntää toisiansa makuualustana.
Turkulainen stadilaisella
Pimatsu turkulaisella

Bonuskuva

Maastanostetun koivun kannon juurakko oli valikoitunut sakun kotipaikaksi. Vaikka yritimme sitä häiritä, se vain vaihtoi juurakon puolta. Kaveri oli varsin hyvän kokoinen ja vikkelä liikkeissään.
Saku