tiistai 2. syyskuuta 2014

Mustang

Mustangin kopio
Rankan ulkoilun jälkeen pikkuherran nukkumasento toi mieleen legendaarisen Mustangin, siis logon.Tai on siinä ehkä jotain pieniä eroja orginaalin "symbolin" dynamiikkaan - voisi sanoa, että kopio on hieman vaiheessa nopeuden suhteen. Aidosta logosta tulee sellainen varsin nopean eteneminen mielikuva, pikkuherrasta ehkä liikettä voi yrittää aistia. No joo, molemmissa on pää vasemmalle, jalat alaspäin, häntä oikealla ja selkäruoto siinä välissä. Siitä huolimatta - on tuo pikkuherra ihan söpö.

Valjasulkoilua

Viikonloppuna kävimme pikkuneidin kanssa kokeilemassa pitkästäaikaa valjastelua. Onneksemme pihalla oli muitakin liikkeellä, joten samalla tuli neidille tutustumista uusiin hahmoihin. Autoiluakin pitäisi kokeilla, edellinen kerta oli saapuminen nykyiseen asuinpaikkaan.
Tomerana nurmikolla
Neidille valjaat ovat vielä hieman rajoittava tekijä ja aiheuttavat epämääräisiä koreografioita, joilla ei tuomareilta lisäpisteitä saada. Pisteettömänä liikkumista jatkettiin usein stabiloimalla peffa maaperään. Näin horjunta oli vähäisempää. Missähän pirpelökioskin väki on ollut yöllä rallattelemassa?
Aikalisä - mitenkäs jatketaan?
Kärsä turpeessa, pyrstö mutkalla
Siniaaltoa noudattelevan liikkumisen lomassa oli suorastaan mallikkaita suorituksia. Sitten aaltokävely jatku voimakkaampana altistaen valjaskohtauksille.
Hetkeä ennen kellahdusta
Ja sitten mennään...
Kappas, tuollahan on pari cumulusta
 Välillä pikkuneidin ilmeistä voi lukea melko suoraan valjasulkoilun hauskuuden.
Tämä on tosi nastaa joo
Ulkoilun edetessä "Nosto&KantoPalvelu Oy" oli monesti mukana kuvioissa. Tiedä sitten menikö firmalla tehtävän annot välillä sekaisin vai oliko sittenkin ihan tilattua toimintaa.
Nostakaa Jane puuhun - kuvaus alkaa
Tarzan testasi aiemmin varsin omatoimisesti puiden sopivuutta kiipeilyyn. Onneksi piha-alueella ei ole makedonian mäntyjä tai vastaavia varsin pihkaisia puulajeja. Kokemuksesta voimme kertoa, että valjaissa olevan somalikissan noutaminen reilun 5m korkeudesta tuollaisesta puusta ei ollut kivaa saatikka sitten sen kaiken pihkan peseminen turkista.

Pikkuherran muutos

Pari vertailukuvaa pikkuherrasta ajoilta "kun muutin uuteen kotiin" ja "kun olen asettautunut taloksi". Kuvissa näkyy sama haavan latva suurin piirtein samoilla sijoillaan toimien hyvänä apuna kokovertailussa. Pikkuherra on vielä sen verran sutjakassa kunnossa, että sai itsensä ängettyä samaiseen rakoon, jossa pari kuukautta aikaisemmin ihmetteli sinitiaisten pesimätouhuja.
Pikkuherra 18.06.2014
Pikkuherra 01.09.2014