keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Tanssii Presidenttien kanssa

Tämän tarinan kerronta alkaa karvanaama Neiti Presidentistä. Hän on arvonsa tunteva pieni ja pippurinen puolensa pitävä silkkiturkki, kuitenkin niin söpö ja lutuinen seurapiiriläinen.
Neiti Presidentti
Samassa taloudessa asustaa villakissojen viljelijä karvanaama Poika Presidentti. Hän on välillä hieman öykkäri, tosin pääosin sympaattinen ja niin gentlemanni. Hänen erikoisalaansa on kuljettaa puolen hiekkalaatikollista hiekkaa tassuissaan kauimmaiseen nurkkaan saakka.
Eräänä iltana tienoon valtasi musiikin anturoita vastustamattomasti liikuttamiseen houkutteleva kutsu. Neiti Presidentin varpaat syyhysivät enemmänkin manikyyriä ja silmäluomet pieniä rauhaisia kauneusunia leppoisan musiikin rentouttamana.
Hyvä Neiti, saisinko luvan?
Poika Presidentti oli vakaasti päättänyt saada pyörähdettyä pari piruettia kammatuin otsatukin ja pöyhennetyin persvilloin. Poika Presidentti laati taktiikaksi sopivasti suostutella Neiti Presidenttiä suorittamaan tanssikuntoon saattamisen.
Odottelen manikyyriä, keksi muuta puuhastelua
Rauhaisan ja kohteliaan kuiskuttelun ohessa vaihdettiin ajatuksia illan liikuntasuorituksesta tai sen tarpeettomuudesta. Leppoisa oleskelu oleskelulaatikossa oli enemmän Neiti Presidentin mieleen. Tiedossa kun oli niiin raskas yö vahtia tarkkaavaisesti taloudenpyörittäjien unia.
Minä sinulle manikyyrit näytän
Poika Presidentille moinen joutenolo aiheuttaa mielialan lämpenemistä. Monitaitoisena hän osaa yhdet manikyyrit suorittaa alta aikayksikön tai kahden. Tosin hienovaraisuus ei aina ole Poika Presidentin ominaisimpia perushyveitä.
Nyt hus sika hiiteen, Presidentin tekele!
Sinnikäs Poika Presidentti tapojensa mukaisesi sai karkean manikyyrin suorittamisesta pöksyjensä vielä karkeamman kampauksen. Poika Presidentti on paikkakunnalla tunnetuin sitkeästä yritteliäisyydestään, jota ei pienet karvojen oikomiset lannista. Siispä uutta yritystä peliin.
Pientä otsatukan tasoitusta, kiitos!
Poika Presidentti päätti lähestyä kohdetta eri suunnasta, josko uusi vaihtoehtoinen lähestymistapa tuottaisi positiivisemman vastaanoton. Lempeitä kurnahduksia ja nöyrää nyökyttelyä Neiti Presidentille osoittaen voisi hyvinkin päästä esittämään omaa erikoisalaansa anturasipsuttelua taivutusten kera.
Ylenpalttinen eteenpäin taivutus
Tanssiinkutsussa on kohteliasta esittää kohtelias kumarrus Neidille. Poika Presidentillä toisinaan tapahtuu lievää ylenpalttisuutta ja siinä yhteydessä vastapuoli saattaa kokea olonsa ahdistetuksi. Näin tälläkin kertaa Neiti Presidentti joutui toppuuttelemaan turhan syvälle suoritettua kumarrusta. Tässä apuna olivat Neiti Presidentin laajat liikeradat ja nopeasti vilkkuvat anturat, jotka oivallisesti poistavat samalla Poika Presidentin turhaksi osoittauneet karvat.
Neiti on sitten hieman Argentiinalaista tangoa vastaan?
Poika Presidentti rotevana kollina ottaa parinsa kainaloonsa muutaman tangon raskaan tahdin ajaksi. Partnerilta kestää pieni hetki vapautua parketin partavaahdon itsetietoisesta otteesta antaakseen välittömän palautteen liiallisen voimankäytön suhteettomasta esityksestä.
Ensin korvallisille
Ja lopuksi kommentti suoraan tärykalvolle
Poika Presidentinkin ymmärsi esitetyn vastahakoisuuden perusteella antaa tällä kertaa periksi. Niinpä hän päätti peitellä Neiti Presidentti kauneusunille...
Parahin Neiti Presidentti, saanen oikaista neidin otsakiehkuran
Aikansa Neiti Presidentin kiehkuroita siliteltyänsä Poika Presidentti asettelee leppyneen ja jälleen hyväntuulisen Neiti Presidentin lepäilemään.
Neiti lepää nyt vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti