torstai 19. kesäkuuta 2014

Torstai 19.06.2014

Vanhuksemme, vaikka eihän se vielä mikään vanhus ole lähes 15v iässä, kävi näyttäytymässä eläinlääkärille. Tutkimusten perusteella kaikki on kohdallaan. Ainoastaan purukalustossa on iän tuomaa muutosta, mikä selittää vanhan rouvan ajoittaisen nirsoilun ruoalle. Suosittelivat kiinnittämään huomiota seniorin ruokavalioon ja korostamaan mm. omega3:n osuutta ruoassa. Pikkuherran johdosta myös rokotukset laitettiin ajantasalle.
Ja vanhan rouvamme käytös vastaanotolla oli tietysti rauhallisen arvokasta.
Pikkuherran ensimmäinen muutaman tunnin mittainen yksinään oleminen pentuhuoneessa ei ollut jäänyt siltä huomaamatta. Asiasta annettiin kommentit välittömästi kunnon hörinän säestämänä.

Vajaassa viikossa turkissa on tapahtunut suuria muutoksia. Jo muutamaa päivää aikaisemmin oli havaittavissa muutamia raitakarvoja, mutta tänään luonnonvalossa karvoissa oli selvästi havaittavissa runsaasti tickingiä. Etenkin lonkkien ja hartioiden tietämissä karva on muuttunut pentu-untuvaa karkeammaksi.
Tickingiä ja takatupsut korvissa


Autoilua ja mökkeilyä

Pieni ilta-autoilu ja samalla hakemassa ensituntumaa mökkeilyyn. Tänä vuonna hyttysiä on ollut yllättävän vähän, kauriita sitäkin enemmän. Alkumatka on hieman mutkaista ja vaikka ajoimme rauhallisesti, niin pikkuherralle tuli heikko olo. Mitä ilmeisemmin ylös-alas-mutka on myllertävä yhdistelmä. Loppumatka ja paluumatka menikin sitten rutiinilla. Kuskille siis palautetta mutkapätkistä.
Ilta alkoi jo sinertää, kun pääsimme perille.
Hämärtyvän metsämaiseman ihmettelyä
Sisällä oli jälleen tarjolla uutta ja ihmeellistä tutkittavaksi. Könyäminen sohvan, maton yms. alle on oivallinen keino tutustua paikkoihin.
Ruususohvan alla

Hyljekö?
Ennen paluumatkaa pikkuherra löysi vanhuksemme telttapaikan pienellä vihjeellä - vaatekorien päällä lampaantalja ja huopa kattona. Lampaantalja taisi olla kovin miellyttävä paikka, taljan mitä ilmeisemmin muistuttaen emon mahavilloista.

Pieni profiili poseeraus
Ja sitten antaumuksellista leivontaa