keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Ruokaa

Punnitus

Olemme jatkaneet pikkuherran ja siinä sivussa vanhuksemme punnitusta. Toisinaan punnitseminen onnistuu helposti ja toisinaan mittaustuloksessa on hieman tulkinnan varaa. Eräällä kerralla punnitseminen pikkuherran osalta oli kohtuullisen helppoa.
Jokos ne numerot on kirjattu?
Pikkuherran painokäyrä on ollut muutamaa poikkeusta lukuunottamatta selkeästi nousujohteinen. Käänteisesti tuo tarkoittaa ruoan menekkiä, eli ruokavarastoa pitää täydentää yllättävän usein vrt aikaan, jolloin vanhus oli ainokainen taloudessamme. Zooplussasta tilattiin täydennyspaketti, joka lähetysseurannan mukaan oli jymähtänyt Saksaan. Yllättäen tänään iltapäivällä paketti olikin kulkeutunut Turun kautta lähiseudulle. DPD:n lähetti ilmoitti iltapäivällä paketin olevan parin minuutin päässä. Onneksi meillä oli kotona muitakin kuin nelijalkaisia.
Ruokapaketti
Tilauksemme sisälsi parhaan arvauksemme mukaan toimivia purkkeja ja muutamia kokeiluja. Päällä olevat RC:n kitten instinctive paketit ovat vanhuksellemme, pikkuherrahan ei baby moskaan koske. Tulkintamme mukaan niissä on pehmeys kohdallaan hammasvaivaiselle. Erittäin hyvä, että löytyi edes tuollainen maistuva ruoka. Hyvä näin.

Sidontanauhan koukutus
Paketin sidontanauha on yllättävän hyvä leikkikalu. Sopivan jäykkä, ei rispaannu ja kestää kovempaakin käsittelyä. Eikä imeydy helposti imuriin!
Illan mittaan saimme kaikki purkit laatikkoon ja tarkastustoimikunnan edustaja varmisti järjestyksen.
Ruokavaraston täydennys ja tarkastus