tiistai 1. heinäkuuta 2014

Lepopäivän ratoksi

Lepäävä kissa

Liikkuva kissa ei sammaloidu, mutta sen kuvaaminen hyvin on sitäkin vaikeampaa. Siksipä pääasiassa kuvaaminen keskittyy lepäileviin tai muuten paikallaan oleviin kissoihin.
Korva
Tyytyväinen nukkuja
Sunnuntaina satoi koko päivän ja kissat vetivät lonkkaa aamusta myöhäiseen iltaan. Olimme hieman huolestuneet, miten pikkuherra jaksaa nukkua yöllä. Jaksoihan se, myös herätä hyvissä ajoin aamulla muistuttamaan ruokailun tärkeydestä.
Siksipä ruokkijaväki suoriutui keittiöön aamuaskareille valmistamaan koko köörille aamupalaa.
Taas ne liuottavat presidenttiä
Aamupalaa yritetään tehdä edes jonkinlaisessa loogisessa järjestyksessä, jotta kaikille tulisi säädyllisessä ajassa murua rintojen alle. Ensimmäisenä tietysti laitetaan tulille pitemmän valmistumisajan vaativat einekset. Kissanruokapurkkien avaus ei välttämättä kuuluisi tähän kategoriaan. Välillä asiasta kyllä esitetään eriäviä mielipiteitä, hyvinkin eriäviä.
Ruokaa!!

Läsnäoloa

Nukkumisen lomassa oltiin tietysti mukana kaikessa muussa tekemisessä. Raapimis/kiipeilypuun rakentaminen jatkuu pikkuhiljaa. Prototyyppi on ollut pitemmän aikaa koeajossa hyvällä menestyksellä. Nukkumalähiön ja tarkkailutason runko on liukaspintaista maalattua pintaa, jossa ei tassu pidä vaikka olisi millaiset Hakkapeliitat alla. Siksipä ne päällystetään pörrökankailla ja se edellyttää neulomakoneen käyttämistä. Jälleen kankaan ja lopputuotteen tarkastaminen on olennainen tehtävä.
Materiaalin pintarakenteen tarkastus
Jaa jaa, mikä on kun ei Husqvarna laula?

Peili

Peili näyttää olevan jokaiselle nuorelle kissalle erikoinen kokemus. Sieltä näkyy vähintään yhtä terhakka taistelija, joka ei anna periksi hevillä saatikka rockilla.
Ish
Yläfemmat monikossa
Banzai
Vanhuksemme stressi- tai väsymystaso on noussut pikkuhiljaa. Selkeästi se alkaa kaivata omaa rauhaa, ettei tarvitse olla kaiken aikaa varuillaan sinisestä varjosta tai hyökkäyksistä milloin mistäkin. Haaveissa varmasti on oma paikka, jossa saisi olla kaikessa rauhassa välittämättä ympärillä tapahtuvasta kaikesta pentumaisesta lelujen kansaa peuhaamisesta.
Oma koti kullan kallis - rauhaa
Kuitenkin vanhuksemme ymmärtää kyseessä olevan pentu, jota pitää vahtia ja hädän hetkellä syöksyä auttamaan. Muina aikoina muristaan tilaisuuden tullen. Selkeästi pilvi kauniiden korvien yläpuolella kasvaa ja tummenee.
Voiko tuon vielä palauttaa?