keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Tiistai 17.06.2014 Paistattelua

Tiistai 17.06.2014

Lähes rutiiniksi muodostunut aamun viettäminen terassilla onnistui auringon edelleen paistaessa.
Paistattelua

Valjaat herättivät suuresti mielenkiintoa ja näköjään tuossa iässä kaikkea pitää muistaa maistaa. Osansa ovat saaneet pahvilaatikon kulmat, erilaiset narut, varpaat, villasukat jne.

Ruokahalu pikkuherralla on ollut kohdallaan. Nyt kun isäntäväkikin on alkanut päästä jyvälle rytmityksestä ja tarpeesta. Iltapäivällä oli pitkä lähes kolmen tunnin esitys energian riittävyydestä. Ennen sitä herra otti onneksi pienet päiväunet ja rymistelyn jälkeen kunnon iltapäiväunet. Pikkuherran tohellusta seuratessa ei voi muuta kuin ihmetellä ja arvailla hiljaisen naureskelun kera liikkeen päämäärää ja tarkoitusta(???)
Vanhuksemme ymmärsi välillä hiljaa vetäytyä nukkumaan. Muutoin minne vanhus meni, pikkuherra hiipi perässä yrittäen piiloutua tuolinjalan, laatikon tai rappusten taakse.

Illalla oli hyvä huomata vanhuksella olevan selvästi ikävä pikkuherraa (oli iltaunilla), koska sitä haettiin mitä erilaisimmista paikoista. Kun pikkuherra oli häveyksissä rökitettiin palloa ja muita leluja muutaman tovin - eihän toinen saa nähdä hänen leikkivän.
Pikkuherran painokin on lähtenyt jälleen hyvään kasvuun ympäristön muutoksen jälkeen. Uudessa ympäristössä oli niin paljon tutkittavaa ja ilmeisesti muiden sisarusten kaipuu helpottaa, kun muista pennuista on paljon enemmän seuraa kuin kaksijalkaisista.