keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Keskiviikko 18.06.2014 - terassilla

Keskiviikko 18.06.2014

Edellinen ilta meni jälleen jalkapalloa seuratessa pitkälle tämän vuorokauden puolelle. Koska pikkuherran ruokailurytmi oli hieman hankala tuohon suhteutettuna, pätettiin laittaa yöksi "pientä" hiukopalaa. Aamulla oli kuppi käytännössä tyhjä
Aamulla ei oltu terassilla kovin paljoa - aluksi. Ilmeisesti nälkäkään ei ollut, muuten oltiin mukana täysillä. Hiekkalaatikoiden tyhjennyksessä avustetaan kovasti, etenkin tekemällä välittömästi lisää siivottavaa. Heti aamusta edellispäivän kissa-ja-hiiri vai onko tämä nyt vanhus-ja-pentu tutustuminen jatkui.
Hiipien vanhuksen perään

Päivä päivältä ne näyttävät paremmin hyväksyvän toisensa. Vanhuksemme vielä haluaa säilyttää oman vuosien aikana saavuttamansa reviirin ja kaiken huomion. Illalla ajoivat toisiaan takaa jonkun tovin, kunnes vanhuksemme sai rymistelystä tarpeekseen.

Pikkuherra yllättäen osaa mennä ulos itse. Sisälle palaaminen on vielä hakusessa. Pienellä helinähuiska avustuksella kissan luukut eivät olleet ongelma. Aamupäivä näytti menevän terassilla pääasiassa tali- ja sinitiaisten pentupuuhia seuratessa ja pikkuvarpusten säksättäen ohi meneville harakoille.
Tiaisten elämän seurantaa ei pieni sade haittaa katoksen alla.
Vanhuksemme välillä kävi terassilla vahtimassa pikkuherran tekemisiä. Välillä hän oli nukkuvinaan, mutta edelleen aistit hyvin valppaina, jos jotain sattuisi tapahtumaan.
Vanha-Lady vahdissa


Illalla pikkuherra jatkoi varjomaista seurantaa vanhuksen perässä. Hiljaisen liikkumisen taidon se on kyllä oppinut.
Sininen varjo
Illan aikana oli muutama yhteinen takaa-ajotilannekin. Hyvä noin.
Seuraavana päivänä onkin tiedossa vanhuksen eläinlääkärillä käynti ja samalla CatVet kissaklinikan testaaminen.