maanantai 16. kesäkuuta 2014

Maanantai 16.06.2014

Aamupalan yhteydessä suoritettiin ensimmäinen aamu-ulkoilu terassilla. Valo heijastui ympäröivistä rakenteista antaen varsin tasaisen valon.
Aamu-ulkoilua auringon paisteessa
Oman aamiaisen jälkeen oli sitten vuorossa kissojen ruokinta. Vanhukselle jauhelihalla höystettyä pussisafkaa, pennulle oma kalkkuna-kermaviili-vitaminointi-kalkki-mössö. Juuri mössöä mättäessäni saapui ovellemme zooplussan tilauksemme, jota olimme odottaneet. Mukana erinäisen määrä ruokakokeilusettejä, hieman leluja lisää (pentukassissa oli kyllä huomattavasti parempia - kuvista katsomalla kun ei oikein tiedä mitä saa) ja Feliwayn haihdutin (huomattavasti edullisempi vrt lähiseudun tarjontaan) lisäpullolla.

Illalla suoritettiin ensimmäinen yhdessäolon kokeilu. Pienellä ohjauksella kokeilu meni normi murinoiden säestyksellä. Pikkuherra pitää mielenkiintoista pentukurinaa ja vanhuksemme perinteisempää murinaa. Tutustumisyritysten ja leikin lomassa pikkuherra keksi kuinka kissaluukusta mennään terassille. Välillä luukun käyttö oli jälleen hukassa, paluu ei vielä ollut hanskassa. Näin ne rajoitteet vähenevät, toivottavasti sopeutuminen menee yhtä sujuvasti ja nopeasti.